De oplossing 2018-12-12T13:12:47+01:00

Jouw oplossing tegen ziekteverzuim

Ik ga jou helpen om jouw bedrijf en jouw medewerkers weer gezond en vol energie te maken. Het is tijd om weer de verbinding aan te gaan.

Door stresscounseling preventief in te zetten, en voor jou en je medewerkers een programma op maat te maken, voorkom ik dat de kosten van ziekteverzuim binnen jouw bedrijf te hoog oplopen.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je weer de regie hebt over de gezondheid van de werksituatie in jouw bedrijf?
  • Als je medewerkers beter leren om te gaan met de stress in hun leven waardoor uitval geen issue meer hoeft te zijn?
  • Als je medewerkers weer wat meer oog voor elkaar krijgen waardoor er verbinding ontstaat en men elkaar kan ondersteunen bij grote drukte?
  • En als er wel wat speelt, dat ze zich dan vrij genoeg voelen dit op tijd bespreekbaar te maken? Met elkaar, en met jou.

Zou het niet fijn zijn als je medewerkers zo goed in hun vel zitten dat ze gemotiveerd zijn, dat ze hun allerbeste beentje voorzetten om goede resultaten voor jouw organisatie te behalen?

Met gezonde medewerkers zet jij een gezond bedrijf neer. Dat wil jij toch ook voor jouw bedrijf?

Voor jouw verzuimprobleem heb ik de volgende oplossingen:

Burn-out programma

Burn-out Programma

Jouw medewerker is burn-out, wat nu? Je zou graag willen dat het herstel zo spoedig mogelijk verloopt, maar wel op zo’n manier dat jouw medewerker straks weer voldoende draagkracht heeft om ook in de toekomst niet meer terug te vallen. Energique biedt een 4 maandelijks intensief programma afgestemd op de behoefte van jouw zieke medewerker. De hersteltijd wordt verkort en we werken er naar toe dat jouw medewerker straks weer op een gezonde manier terugkeert in het werk.

Meer informatie

vrouw met hart voor programma je stress te lijf

Programma Je Stress te Lijf

In dit preventieve programma ga ik met jouw medewerker aan de slag om naar boven te halen waar ze stress van ervaart en wat ze nodig heeft om hier beter mee om te leren gaan. Het programma is erop gericht om uitval te voorkomen. Je medewerker krijgt praktische handvatten die makkelijk in te zetten zijn in het dagelijkse leven.

Meer informatie

Stress ga je samen te lijf

Als je van elkaar weet wat je stress geeft en je kunt dit bespreekbaar maken met je collega’s en je leidinggevende dan biedt dat de mogelijkheid om elkaar bij grote werkdruk te ondersteunen. In deze workshop gaan we aan de slag om elkaars stress te leren herkennen en leren we hoe we elkaar vanuit verbinding kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Vragen? Ik sta altijd open voor een gesprek. Laten we samen een bakje koffie gaan drinken.

Neem contact op